На 23 януари тази година във Facebook Саймън Доранте-Дей се изказа

...
На 23 януари тази година във Facebook Саймън Доранте-Дей се изказа
Коментари Харесай

Чарлз III и Камила са престъпници: Мрачните обвинения на тайния им син

На 23 януари тази година във Facebook Саймън Доранте-Дей се изрече и атакува Чарлз III и Камила Паркър-Боулс. Мъжът, който твърди, че е тайният наследник на кралската двойка, не се поколеба да ги упрекна, че са " нарушители ".



2023 година несъмнено стартира зле за английското кралско семейство. Вината е и в изказванията на принц Хари, които накърняват съвършения имидж на клана Уиндзор. В записките си херцогът на Съсекс рисува доста гневен портрет на цялото си семейство и всички го одобряват с схващане.

Дори Джордж, Шарлот и Луи станаха обект на обвиняванията на брачна половинка на Меган Маркъл, който се опасява за бъдещето на племенниците си. Но това не е всичко. От другата страна на земното кълбо има още един човек, който е неудовлетворен от Уиндзорите: Саймън Доранте-Дей. От години австралиецът твърди, че е тайният наследник на Чарлз III и Камила Паркър-Боулс.

С хипотетични доказателства той твърди, че биологичните му родители са го изоставили като бебе и че е бил признат от осиновителката си баба Уинифред, която е работила в кралското семейство.

За да скрие съществуването на този противозаконен наследник, английското кралско семейство не се поколебава да го подложи на най-жестоки мъчения, с цел да заличи и най-малката физическа аналогия с хипотетичните му родител и. На тези изказвания никой от членовете на кралското семейство не е дал отговор, макар многочислените претенции за ДНК тест от страна на главната заинтригувана страна.

Докато чака делото му да бъде решено, Саймън Доранте-Дей продължава да разгласява своята истина на страницата си във Фейсбук, където го следват хиляди почитатели. А на 23 януари реши да нападна кралицата-консорт и нейния брачен партньор с възмездие. В дълъг пост австралиецът упреква кралската двойка, че са " нарушители ".



" Имам законното право да преследвам това, което върша, въз основа на доказателствата, които съм получил (...) Искам правдивост за това, което съм претърпял до момента, и за това, което е претърпяло фамилията ми. Престъпниците Чарлз III и брачната половинка му, кралицата-консорт Камила, знаят на какви издевателства съм подложен, с цел да скрият истината, че съм техен биологичен наследник "  ,заявява той, изпълнен с засегнатост.

Оплаквайки се от годините на " операция, корист и неистини ", Саймън Доранте-Дей споделя, че като дете е бил " насилван " да бъде човек, какъвто е " биологично ".

" Нито крал Чарлз, нито брачната половинка му, кралицата-съпруга Камила, могат да върнат това, което е направено от тяхно име в моите очи ", оплаква се той. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР